Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya

ca  es

Destacats Noticies

SEGONA CARTA DEL Sr. PRESIDENT

Adjuntem una nova carta del Sr. President, dirigida a tots els acadèmics. Per llegir-la obriu el següent enllaç: Carta del Sr. President


ACADEMIA Y PANDEMIA: ¿QUÉ NOS PREOCUPA?

A l’apartat Publicacions, Altres publicacions, Altres, poden trobar el dossier de Acedemia y Pandemia; ¿qué nos preocupa?, resultat d’una teleconferència que va tenir lloc el 23 d’abril amb la col.laboració de l’Academia Iberoamericana de Farmacia y l’Academia Nacional de Farmacia y Bioquímica de Argentina. També poden veure el dossier clicant aquí: DOSSIER ACADEMIA Y PANDEMIA,

 


CARTA DEL Sr. PRESIDENT

Benvolguts Sres. i Srs. Acadèmics,

Desitjaria, en primer lloc, que tan vosaltres com les vostres famílies estigueu bé de salut.

Tots som conscients del moment especialment dur que està travessant la nostra societat. A més, la nostra condició de sanitaris ens col·loca en una situació, per una banda privilegiada pels nostres coneixements, i per l’altra en primera línia d’actuació, per la nostra formació i responsabilitats.

Com ja sabeu l’Acadèmia està tancada, tant pel que fa a la nostra seu en si, com el recinte on està ubicada. No obstant això, el correu electrònic i la pàgina web continuen operatius, i això permet el contacte amb els acadèmics i la resta del món.

Ara com ara, no us podem proposar una data per reprendre les activitats acadèmiques ni avançar un programa pels pròxims mesos, ja que l’evolució de la pandèmia és imprevisible i molt canviant.

Amb tot, l’Acadèmia continua activa La nostra acadèmica numerària M. Àngels Calvo ha redactat, en exclusiva, un treball sobre el Covid-19 que adjuntem i que penjarem a la nostra web. Li agraïm molt l’esforç que ha fet, en la redacció/ elaboració d’aquest text que desitjo que sigui d’utilitat.

Amb l’esperança que tot vagi pel bon camí, el més ràpid possible, en nom de la Junta de Govern i en el meu propi us envio els millors desitjos i salutacions.

I aprofito, per felicitar des de la nostra Acadèmia,  als nostres companys i companyes, així com a la resta de professionals sanitaris per la seva dedicació, professionalitat  i generositat, que demostren  en el dia a dia que els hi ha tocat viure.

Ah, i sobretot, cuideu-vos.

Jaume Casas Pla

President

 

P.D. http://rafc.cat/cat/publicacions-2/altres-publicacions/ o clicant a l’enllaç que hi ha a continuació.SARS-CoV-2


NOTA DE AVISO SOBRE UNA CARTA DEL PRESIDENTE Y UN TRABAJO SOBRE EL SARS-CoV-2

Nos complace comunicaros que acabamos de poner en nuestra web una carta de nuestro Presidente dirigida a los académicos con motivo de las especiales circunstancias que estamos viviendo t para presentaros un Trabajo de revisión sobre la prevención del SARS- CoV- 2 realizado por la Dra. Calvo, académica numeraria de nuestra institución, que creo puede ser de vuestro interés. Podéis encontrar-lo en http://rafc.cat/cat/publicacions-2/altres-publicacions/ o clicado en el enlace que hay al pie de la carta.


NOTA D’AVÍS SOBRE UNA CARTA DEL PRESIDENT I UN TREBALL SOBRE ELS SARS-CoV-2

Ens complau comunicar vos que acabem de posar a la nostra web una carta del nostre President dirigida als acadèmics amb motius de les especials circumstàncies que estem vivint i per presentar-vos un treball de revisió sobre la prevenció del SARS-CoV-2 realitzat per la Dra. Calvo, acadèmica numeraria de la nostra  institució, que crec que pot ser del vostre interès.  Podeu trobar-lo a http://rafc.cat/cat/publicacions-2/altres-publicacions/ o clicant a l’enllaç que hi al peu de la carta.


SESSIÓ PÚBLICA ORDINÀRIA ORGANITZADA PER LA SECCIÓ IV

( ACTE AJORNAT D’ACORD AMB LA RESOLUCIÓ DE LA CONSELLERIA DE SALUT)

El dia 11 de març a les 18,30 hores, se celebrarà a la sala d’Actes de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya una Sessió Pública Ordinària organitzada per la Secció IV, Salut Pública, Alimentació i Ambient, sobre:

 “El xarampió: un repte per a la Salut Pública”

Intervindran:

Dra. Josefa Masa. Epidemiología de Enfermedades Prevenibles por Vacunación Centro Nacional de Epidemiología. CIBERESP. Instituto de Salud Carlos III amb el tema: “La Epidemiología del sarampión en la fase de eliminación”.

Dra. Núria Torner. Acadèmica Corresponent de la RAFC. CIBERESP, amb el tema: “Eradicació, eliminació o control del xarampió? Factors i reptes a considerar”. 

Moderarà l’acte la  Dra. Àngela Domínguez. Acadèmica Numerària de la RAFC. CIBERESP..

L’Acadèmia es complau a invitar-vos a aquest acte.

Barcelona, febrer de 2020

            President de l’Acadèmia                    Secretària de l’Acadèmia

Dr. Jaume Casas Pla                         Dra. Rosaura Farré Rovira

Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Carrer de l’Hospital 56


Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya


Idioma

ca  es


Museu CUSÍ de Farmacia

Museu CUSÍ de Farmacia


Contactar

Direcció: Carrer de l’Hospital nº 56, 08001 – Barcelona
E-mail: academia@rafc.cat
Telèfon: 93 443 00 88
Fax: 93 329 52 04

Enviar un missatge

El seu nom*

El seu email*

Telèfon

El seu missatge

Política de privacitat

Text legal de LOPD


  • Contactar