Sessió organitzada per la Secció Quarta: Salut Pública, Alimentació i Ambient, sobre: “EL MALBARATAMENT ALIMENTARI: UN TEMA CENTRAL EN L’AGENDA GLOBAL 2030”
El pròxim dia 16 d’octubre, a les 18h 30 de la tarda, en el Saló d’actes d’aquesta Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i organitzada per la Secció Quarta: Salut Pública, Alimentació i Ambien, se celebrarà en Sessió Pública Extraordinària, la conferència titulada:
“EL MALBARATAMENT ALIMENTARI: UN TEMA CENTRAL EN L’AGENDA GLOBAL 2030”
Presentació i moderació:
Sra. Montserrat Rivero i Urgell, Acadèmica Numerària de la secció IV de la RAFC, Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) i Directora del Centre d’Estudis dels Bancs d’Aliments Catalans.
Ponents:
Sra. Montserrat Banqué i Moles. Metgessa. Especialista en Nutrició Clínica. Voluntària de “Nutrició Sense Fronteres”.
“Com el malbaratament alimentari repercuteix en la nostra salut”
Sr. Eduard Arruga i Valeri. Economista, ex-President del Banc dels Aliments de Barcelona (2014-2017). Vicepresident de la Comissió d’Economia Agro-Alimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya.
“Estimació dels costos socials, econòmics i mediambientals del malbaratament d’aliments a Catalunya”
Sra. Glòria Cugat i Pujol. Subdirectora General de Transferència i Innovació Agroalimentària. Direcció General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia. Departament d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació de la Generalitat de Catalunya.
“La prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari a Catalunya: estratègia “Aprofitem els aliments”
Al final de la sessió hi haurà un torn obert de preguntes.
L’enllaç de connexió al zoom: https://us06web.zoom.us/j/82092254538
L’acte, també, es podrà seguir en directe pel canal YouTube de la pàgina web de l’acadèmia: www.rafc.cat.