Vídeos

Fabricació de medicaments: La seva evolució fins a les teràpies avançades.

El 03 d’octubre, es va celebrar l’ingrés com Acadèmic Corresponent a la RAFC de l’Il·lustre Sr. Dr. J. Ignasi Vilà, amb el discurs: “Fabricació de medicaments: La seva evolució fins a les teràpies avançades”.

El va presentà en nom de l’Acadèmia, l’Excm. Sr. Dr. Josep Domènech Berrozpe.

Simulaciones por ordenador de las interacciones fármaco-ADN: un viaje personal.

El 12 de setembre, es va celebrar l’ingrés com Acadèmic Corresponent a la RAFC de l’Il·lustre Sr. Dr. Federico Gago Badenas, amb el discurs: “Simulaciones por ordenador de las interacciones fármaco-ADN: un viaje personal”.

Li va contestar, en nom de l’Acadèmia, l’Excm. Sr. Dr. Oriol Valls Planells.

El Mercuri i productes mercurials com a medicaments: de Panacea a proscrit.

El 5 de setembre, es va celebrar l’ingrés com Acadèmica Corresponent a la RAFC de l’Excma. Sra. Dra. Francesca Niubó i Prats, amb el discurs: “El Mercuri i productes mercurials com a medicaments: de Panacea a proscrit”.

Li va contestar, en nom de l’Acadèmia, l’Excma. Sra. Dra. M Rosa Buhigas Cardó.

Prevención de las infecciones relacionadas con dispositivos invasores en pacientes ingresados en unidades de críticos. Desarrollo de los “proyectos zero”.

El 27 de juny, es va celebrar l’ingrés com Acadèmic Corresponent a la RAFC de l’Il·lustre Sr. Dr. Francisco Álvarez Lerma, amb la lectura del discurs: Prevención de las infecciones relacionadas con dispositivos invasores en pacientes ingresados en unidades de críticos. Desarrollo de los “proyectos zero”.

El presentà, en nom de l’Acadèmia, l’Excm. Sr. Dr. Santiago Grau Cerrato.