Real Academia de Farmacia de Cataluña

ca  es

Destacados Noticias

SEGUNDA CARTA DEL Sr. PRESIDENTE

Adjuntamos una carta del Sr. Presidente dirigda a todos los académicos. Para leerla abrir el siguiente enlace: Carta del Sr. President


ACADEMIA Y PANDEMIA: ¿QUÉ NOS PREOCUPA?

En el apartado Publicaciones, Otras publicaciones, Otras, pueden encontrar el dossier de Academia y pandemia: ¿qué nos preocupa?, resultado de una teleconferencia que tuvo lugar el 23 de abril con la colaboracion de la Academia Iberoamericana de Farmacia y la Academia Nacional de Farmacia y Bioquímica de Argentina. También pueden ver el dossier si clican aquí: DOSSIER ACADEMIA Y PANDEMIA,

 

 


CARTA DEL Sr. PRESIDENTE

Benvolguts Sres. i Srs. Acadèmics,

Desitjaria, en primer lloc, que tan vosaltres com les vostres famílies estigueu bé de salut.

Tots som conscients del moment especialment dur que està travessant la nostra societat. A més, la nostra condició de sanitaris ens col·loca en una situació, per una banda privilegiada pels nostres coneixements, i per l’altra en primera línia d’actuació, per la nostra formació i responsabilitats.

Com ja sabeu l’Acadèmia està tancada, tant pel que fa a la nostra seu en si, com el recinte on està ubicada. No obstant això, el correu electrònic i la pàgina web continuen operatius, i això permet el contacte amb els acadèmics i la resta del món.

Ara com ara, no us podem proposar una data per reprendre les activitats acadèmiques ni avançar un programa pels pròxims mesos, ja que l’evolució de la pandèmia és imprevisible i molt canviant.

Amb tot, l’Acadèmia continua activa La nostra acadèmica numerària M. Àngels Calvo ha redactat, en exclusiva, un treball sobre el Covid-19 que adjuntem i que penjarem a la nostra web. Li agraïm molt l’esforç que ha fet, en la redacció/ elaboració d’aquest text que desitjo que sigui d’utilitat.

Amb l’esperança que tot vagi pel bon camí, el més ràpid possible, en nom de la Junta de Govern i en el meu propi us envio els millors desitjos i salutacions.

I aprofito, per felicitar des de la nostra Acadèmia,  als nostres companys i companyes, així com a la resta de professionals sanitaris per la seva dedicació, professionalitat  i generositat, que demostren  en el dia a dia que els hi ha tocat viure.

Ah, i sobretot, cuideu-vos.

Jaume Casas Pla

President

 

P.D. http://rafc.cat/cat/publicacions-2/altres-publicacions/ o clicant a l’enllaç que hi ha a continuació. SARS-CoV-2

 


NOTA DE AVISO SOBRE UNA CARTA DEL Sr. PRESIDENTE Y UN TRABAJO SOBRE EL SARS.CoV-2

Nos complace comunicaros que acabamos de poner en nuestra web una carta de nuestro Presidente dirigida a los académicos con motivo de las especiales circunstancias que estamos viviendo t para presentaros un Trabajo de revisión sobre la prevención del SARS- CoV- 2 realizado por la Dra. Calvo, académica numeraria de nuestra institución, que creo puede ser de vuestro interés. Podéis encontrar-lo en http://rafc.cat/cat/publicacions-2/altres-publicacions/ o clicado en el enlace que hay al pie de la carta.


SESIÓN PÚBLICA ORDINARIA ORGANIZADA POR LA SECCIÓN IV

El día 11 de marzo, a las 18,30 horas (ACTO APLAZADO DE ACUERDO CON LO ESTABLECIDO POR LA CONSELLERIA DE SALUT), se celebrará en la sala de Actos de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya una Sesión Pública Ordinaria organizada por las Sección VI, Salud Pública, Alimentación y Ambiente, sobre:

 «El xarampió: un repte per a la Salut Pública”

Intervendrán:

Dra. Josefa Masa. Epidemiología de Enfermedades Prevenibles por Vacunación Centro Nacional de Epidemiología. CIBERESP. Instituto de Salud Carlos III amb el tema: “La Epidemiología del sarampión en la fase de eliminación”.

Dra. Núria Torner. Académica Correspondiente de la RAFC. CIBERESP, con el tema: “Eradicació, eliminació o control del xarampió? Factors i reptes a considerar”. 

Moderará el acto la Dra. Àngela Domínguez. Académica Numeraria de la RAFC. CIBERESP

La Academia se complace en invitarles a este acto.

Barcelona, febrero de 2020

           President de la Academia                  Secretaria de la Academia

Dr. Jaume Casas Pla                       Dra. Rosaura Farré Rovira

 Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Calle del Hospital 56

 


BASES PARA OPTAR A LOS PREMIOS QUE OTORGA LA REIAL ACADÈMIA DE FARMÀCIA DE CATALUYA

Acaban de ser publicadas las bases de los siguientes premios:

  • XXII Premio RAFC
  • VI Premio Consell Col·legis Farmacèutics Catalunya
  • VI Premio Federació Farmacèutica
  • III Premio Cooperativa Apotecaris

en nuestra web www.rafc.cat  (PREMIOS) pueden encontrar dichas bases para a optar a los mismos.


VI PREMIO FEDERACIÓ FARMACÈUTICA

Abriendo el documento adjunto podrán encontrar las bases para optar al premio. VI Premio Federacio Farmaceutica – Castellà


Real Academia de Farmacia de Cataluña


Idioma

ca  es


Museo CUSÍ de Farmacia

Museo CUSÍ de Farmacia