“Intel·ligència atificial per a verificar les notícies. La lluita dels Estats democràtics contra la desinformació”: Sessió organitzada per la Secció Cinquena, Història, Legislació i Deontologia

El pròxim dia 8 de novembre, dimecres, a les 18h 30 de la tarda, en el Saló d’actes d’aquesta Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i organitzada per la Secció Cinquena: Història, Legislació i Deontologia, se celebrarà en Sessió Pública Extraordinària, una conferència titulada:

“INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL PER VERIFICAR LES NOTÍCIES.

LA LLUITA DELS ESTATS DEMOCRÀTICS CONTRA LA DESINFORMACIÓ”

que serà impartida per:

Pere Buhigas i Cardó

Llicenciat en periodisme i enginyer tècnic de telecomunicació. Actualment, sotsdirector de Projectes Transmèdia de RTVE. És professor de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), on dirigeix també l’Observatori de la Intel·ligència Artificial i les Noves Tecnologies. Les seves línies de recerca estan vinculades la IA aplicada al periodisme, la innovació en televisió i la comunicació de la ciència.

Presentarà l’acte la Dra. Núria Casamitjana i Cucurella, acadèmica numerària i presidenta de la Secció Cinquena de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

L’enllaç de connexió al zoom: https://us06web.zoom.us/j/86990037138

L’acte, també, es podrà seguir en directe pel YouTube de la pàgina web de l’acadèmia: www.rafc.cat

Data

08 nov., 2023
Vençut

Hora

18:30 - 20:00
Categories

Organitzador

RAFC
setembre 2024
DE MOMENT NO HI HAN ACTES PROGRAMATS