Vídeos

Teràpies avançades: els seus reptes productius

El passat 17 de gener, es va celebrar una taula rodona organitzada per la Secció Tercera (Farmàcia Industrial), amb el títol:

“TERÀPIES AVANÇADES: ELS SEUS REPTES PRODUCTIUS”.

Moderador:
Excm. Dr. Ignasi Vilà, Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Ponents:
– Isabel Amat, Directora d’Innovació i Desenvolupament. REIG JOFRE: “Teràpies avançades i les seves principals problemàtiques”.
– Joan Casanovas, Cap de Producció i Serveis. ARCHIVEL FARMA: “Personalització en la producció industrial de CARTs”.
– Francesc Gòdia, Catedràtic d’Enginyeria Química. UAB: “Reptes productius de la teràpia gènica”.

L'Hopital Clínic i la farmàcia de l'hospital, un projecte comú.

El dia 15 de gener, es va celebrar la Sessió Extraordinària Inaugural de Curs de l’any 2024, a la sala d’Actes de la Reial Acadèmia de Farmàcia, amb el discurs: “L’Hopital Clínic i la farmàcia de l’hospital, un projecte comú”, del Sr. Dr. Josep Ribas Sala, Acadèmic Numerari de la RAFC.

Les claus de la teràpia CAR-T i el treball multidisciplinari

El passat 30 de novembre de 2023, es va celebrar la Sessió de la Secció VII: Farmàcia Assistencial, amb el títol: “Les claus de la teràpia CAR-T i el treball multidisciplinari”.
Ponents:

“Teràpia CAR: de la idea al pacient”: Dr. Javier Briones. Metge. Servei d’Hematologia. Programa d’immunoteràpia i Teràpia CART. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

“Paper del farmacèutic en les teràpies CAR”: Dra. Estela Moreno. Farmacèutica Adjunta. Servei de Farmàcia. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

“Paper de la infermera en les teràpies CAR”: Sra. Iria González. Infermera. Project Manager Humanització. Oficina d’Estratègia i Experiència d’Usuari. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Moderadora: Dra. Maria Queralt Gorgas. Cap del Servei de Farmàcia del Hospital de la Vall d’Hebron. Acadèmica corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Nuevas aproximaciones terapéuticas basadas en nanopartículas biodegradables

El 27 de novembre, es va celebrar l’ingrés com Acadèmica Corresponent a la RAFC de la Il·lustre Sra. Dra. Elena Sánchez López, amb el discurs: “Nuevas aproximaciones terapéuticas basadas en nanopartículas biodegradables”.

La presentà, en nom de l’Acadèmia, l’Excma. Sra. Dra. María Luisa García López.

Consulta per Tipus
de PUBLICACIONS

DARRERES LECTURES
DE DISCURSOS D'INGRÈS

PRÒXIMS ACTES

febrer 2024
març 2024
DE MOMENT NO HI HAN ACTES PROGRAMATS