19 de juny a les 18:30, Sessió organitzada per la Secció Cinquena: Història, Legislació i Deontologia, sobre: “Aromas itinerarium salutis: estudis, salvaguarda i difusió del patrimoni històric europeu lligat a la matèria mèdica”

El pròxim dia 19 de juny, dimecres, a les 18h 30 de la tarda, en el Saló d’actes d’aquesta Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i organitzada per la Secció Cinquena: Història, Legislació i Deontologia, se celebrarà en Sessió Pública Extraordinària, la conferència titulada:

“Aromas itinerarium salutis: estudis, salvaguarda i difusió del patrimoni històric europeu lligat a la matèria mèdica”

que serà impartida per la

Dra. M. Lluïsa Vázquez de Ágredos Pascual

Llicenciada en Història de l’Art (1999), Periodisme (2012) i Teràpia Ocupacional (2020). Doctora en Geografia i Història per la Universitat de València (2006) i Doctora en Història de l’Art per la Universitat Politècnica de València, amb l’especialitat de Conservació i Restauració del Patrimoni Cultural (2007). Actualment, és Professora Titular del Departament d’Història de l’Art de la Universitat de València i Directora de Patrimoni de la Universitat de València. És Directora de l’Associació AROMAS ITINERARIUM SALUTIS, que aquest 2024 espera la certificació del Consell d’Europa a “La ruta Europa de les farmàcies històriques i els jardins medicinals”, en la qual s’ha treballat des de 2021.

Moderador de l’acte el Dr. Jaume Casas i Pla, acadèmic numerari i president de la Secció Cinquena de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Presentació de la conferenciant a càrrec de la Dra. Eva Marín i Aznar, acadèmica corresponent i membre de la Secció Cinquena de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

L’enllaç de connexió al zoom: https://us06web.zoom.us/j/82496678691

L’acte, també, es podrà seguir en directe pel canal YouTube de la pàgina web de l’acadèmia: www.rafc.cat.

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Data

19 juny, 2024

Hora

18:30 - 20:00
Categories

Organitzador

RAFC
juny 2024
DE MOMENT NO HI HAN ACTES PROGRAMATS