Sessió de la Secció IV –Salut Publica, Alimentació i Ambient: “L’envillement saludable”.

El pròxim dia 22 de març, dimecres, a les 18:30 h de la tarda, en el Saló d’actes d’aquesta Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i organitzada per la Secció Quarta: Salut Pública, alimentació i ambient, amb la col·laboració del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB) i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) se celebrarà en Sessió Pública Extraordinària, una Taula Rodona titulada:

“L’ENVELLIMENT SALUDABLE”

Presentació i moderació:

Montse Rivero, farmacèutica, acadèmica numerària del RAFC, exvocal d’Alimentació del COFB i presidenta de l’ACCA.

Ponents:

Anna Bach, farmacèutica, vocal d’alimentació del COFB, professora de la Universitat Oberta de Catalunya(UOC) i sòcia de l’ACCA.

Glòria Sabater, farmacèutica, acadèmica corresponent de la RAFC, membre del COFB i sòcia de l’ACCA.

Assumpció Roset, farmacèutica i biòloga, excomisionada de la Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona, exvocal d’Alimentació del COFB i sòcia de l’ACCA.

Iván Ibáñez, especialista en medicina antienvelliment i nutrició metabòlica i membre de l’equip de d’antiaging de la Clínica Planas de Barcelona.

Albert Ledesma, metge per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialista en medicina familiar i comunitària i director de l’ABS Santa Eugènia de Berga i l’ABS Vic 2.

Glòria Arbonés, farmacèutica, màster en nutrició, exdirectora de centre sanitari, exinspectora de sanitat de la Generalitat de Catalunya, membre del COFB i sòcia de l’ACCA.

L’Acadèmia es complau a invitar-vos a tan rellevant acte.

La sessió serà presencial i també es podrà seguir pel canal You Tube de l’Acadèmia.

Data

22 març, 2023
Vençut

Hora

18:30 - 20:30
Categories

Organitzador

RAFC
juny 2024
DE MOMENT NO HI HAN ACTES PROGRAMATS