Taula rodona organitzada per la Sessió de la Secció 2ª – Biologia i Farmacologia, conjunta amb la Secció Cuarta Salud Pública, Alimentación y Ambiente, sobre: “Interacció Aliments-Medicaments”.

El pròxim dilluns 11 de març de 2024, a les 18:30 h, en el Saló d’actes d’aquesta Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i organitzada conjuntament per la Secció Segona (Biologia i Farmacologia) i la Secció Quarta (Salut Pública, Alimentació i Ambient), se celebrarà en Sessió Pública Extraordinària, una taula rodona sobre:

“Interacció Aliments-Medicaments”

Presentarà l’acte:

Dra. Montserrat Rivero Urgell, acadèmica numerària i membre de la Secció Quarta de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA).

Moderarà i clausurarà l’acte la Dra. M. Àngels Calvo Torras, acadèmica numerària, membre de la Secció Segona i Secretària General de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Vicepresidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA).

Ponents:

Dr. Aquilino García Perea, acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Vocal Nacional de Alimentación del Consejo General de Colegios de Farmacéuticos. Membre de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA).

Dr. Josep Antoni Tur Marí, acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Catedràtic de Fisiologia de la Universitat de les Illes Balears. Membre de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA).

Sra. Carmen del Campo Arroyo, Vocal de Alimentación del Colegio Oficial de Farmacéuticos de Ciudad Real. Co-coordinadora del grup de treball “Interacciones alimento-medicamento” de la Vocalía Nacional de Alimentación del Consejo General de Colegios de Farmacéuticos.

L’Acadèmia es complau a invitar-vos a tan rellevant acte.

L’enllaç de connexió al zoom: https://us06web.zoom.us/j/83851259506

L’acte, també, es podrà seguir en directe pel YouTube de la pàgina web de l’acadèmia: www.rafc.cat

Data

11 març, 2024
Vençut

Hora

18:30 - 20:30
Categories

Organitzador

RAFC
juny 2024
DE MOMENT NO HI HAN ACTES PROGRAMATS