Skip to content
  • Inici
  • Sobre la RAFC
    • La Nostra Història
    • El nostre patrimoni
      • La Seu
      • Farmàcia de l’antic Hospital de la Santa Creu
      • Museu Cusí de Farmàcia
        • Biblioteca virtual Museu Cusí
    • ORGANITZACIÓ
      • Junta de Govern i Normativa
      • SECCIONS
      • Comissions
  • Agenda
  • Acadèmics
    • Numeraris
      • Numeraris Emèrits
      • Numeraris finats
    • Corresponents
      • Corresponents Emèrits
      • Corresponents FINATS
    • d’honor
  • PUBLICACIONS
    • Notícies
    • Butlletins
    • Discursos recents
    • Vídeos
    • Llibres
    • Llibres Museu Cusí
    • Concòrdies
    • Recomanacions de l’Acadèmia
  • Premis i Beques
  • Enllaços
  • Contacte
  • CAT
Menu
  • Inici
  • Sobre la RAFC
    • La Nostra Història
    • El nostre patrimoni
      • La Seu
      • Farmàcia de l’antic Hospital de la Santa Creu
      • Museu Cusí de Farmàcia
        • Biblioteca virtual Museu Cusí
    • ORGANITZACIÓ
      • Junta de Govern i Normativa
      • SECCIONS
      • Comissions
  • Agenda
  • Acadèmics
    • Numeraris
      • Numeraris Emèrits
      • Numeraris finats
    • Corresponents
      • Corresponents Emèrits
      • Corresponents FINATS
    • d’honor
  • PUBLICACIONS
    • Notícies
    • Butlletins
    • Discursos recents
    • Vídeos
    • Llibres
    • Llibres Museu Cusí
    • Concòrdies
    • Recomanacions de l’Acadèmia
  • Premis i Beques
  • Enllaços
  • Contacte
  • CAT
Search
Close
ACTES EN DIRECTE | YOUTUBE

Inicio » NOTÍCIES » Presentació del llibre “Aceites de Oliva i Salud. Beneficios de los Aceites de Oliva Vírgenes”

  • Presentació llibres

Presentació del llibre “Aceites de Oliva i Salud. Beneficios de los Aceites de Oliva Vírgenes”

01/03/2023

El dilluns 27 de febrer de 2023 el Dr. Eduard Escrich i Escriche presentà el llibre: “Aceites de Oliva y Salud. Beneficios de los Aceites de Oliva Vírgenes”. L’ Exma. Dra. Maria dels Angels Calvo Torras, secretària general de la RAFC, va obrir l’acte donant la benvinguda a tots els presents, posteriorment l’Ilm. Secretari d’Alimentació Sr. Carmel Mòdol i Bresolí del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya va dirigir unes paraules al públic assistent i a continuació el Dr. Eduard Escrich, editor científic i coautor del llibre, va explicar que el llibre consta de 18 capítols escrits pels millors investigadors del país en el tema de l’oli d’oliva i la salut.

Consulta per Tipus de NOTÍCIES

  • Articles
  • Conferències
  • Lectura Discursos Ac. Corresponents
  • Lectura Discursos Ac. Numeraris
  • Necrològiques
  • Presentació llibres
  • Recomanacions de l’Acadèmia
  • Sessió inaugural de curs
  • Taules rodones
Menu
  • Articles
  • Conferències
  • Lectura Discursos Ac. Corresponents
  • Lectura Discursos Ac. Numeraris
  • Necrològiques
  • Presentació llibres
  • Recomanacions de l’Acadèmia
  • Sessió inaugural de curs
  • Taules rodones

DARRERES LECTURES
DE DISCURSOS D'INGRÈS

Gaya i Montserrat, Mercè

VILÀ ROCAFORT, J. IGNASI

GAGO BADENAS, FEDERICO

PRÒXIMS ACTES

DE MOMENT NO HI HAN ACTES PROGRAMATS

Contacte

  • Carrer de l'Hospital nº 56,
  • 08001 - Barcelona
  • 93 443 00 88
  • academia@rafc.cat

Avisos

  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
  • Política de cookies

Arxius digitalitzats amb
la col·laboració de:

Web by Connectus.es

© Todos los derechos reservados

Contacte

  • Carrer de l'Hospital nº 56,
  • 08001 - Barcelona
  • 93 443 00 88
  • academia@rafc.cat

Avisos

  • Avís Legal
  • Política de Privacitat
  • Política de cookies

Arxius digitalitzats amb
la col·laboració de:

© Tots els drets reservats

Web by Connectus.es